تمامی حقوق متعلق به شرکت طاهران صنعت کوشا می باشد. طراحی سایت : سه سوت وب
برای خرید یک پمپ ابتدا باید هد و دبی آن را بررسی کنید، همچنین نوع عملکرد و نحوه نصب و استفاده را در نظر بگیرید. در خرید پمپ به دلیل استفاده از مواد شیمیایی و اسیدی متفاوت نیاز است به خوبی در مورد متریال و جنس موادی که پمپ از آن تولید شده اطلاعات کافی به دست آورید و متناسب با نیاز خود آن را تهیه نمایید.
عمودی – این پمپ ها دارای سایز کوچکتری هستند و آنها را برای کاربردهایی که فضا محدود است مناسب می کند.
پمپهای پلیمری همانند پمپ وکیوم و انواع پمپهای دیگر میتوان از ویژگیها و مزیتهای متعددی برخوردار باشد و در صنایع و مشاغل مختلفی به کار برود.
ساختار مقاوم پمپ پلیمری قابلیت اطمینان آنها را بیشتر می کند. برای عملکرد مداوم و طولانی مدت می توان روی پمپ ها حساب کرد.
دیافراگمها با توجه به سیالاتی که با آنها در ارتباط هستند، از سیلیکون، وایتون، تفلون و نظایر آن ساخته میشوند.
داداش مهمترین برگ برنده ی یه جنگنده ی نسل ۵ رادارگریزی اش هست همون اف۱۴ هر چقدر هم رادار قدرتمندتری…
این پمپ برای انتقال و پمپاژ انواع سیالات مورد استفاده قرار میگیرد. به همین علت نیاز است تا در ساخت و استفاده از آن به نکات مختلفی توجه گردد که هرکدام از آنها اهمیت مخصوص خود را دارند.
نکته بعدی، طراحی پمپ برای صنایع مورد نظر است. با توجه به اینکه مواد شیمیایی انواع گوناگونی دارند، نوع پمپ شیمیایی متغیر خواهد بود. در واقع ساخت این نوع پمپها ممکن است از لحاظ پوششها، مهر و مومها و واشرها متفاوت باشد.
۱,۸۰۰,۰۰۰ تومان تلفن تماس: ۵۳۰۴ ۳۷۶۵ - ۰۳۱ شماره همراه: ۴۲۹۰ ۵۱۸ ۰۹۱۹ ساعت کاری: ۸ صبح here تا ۸ شب
به منظور راه اندازی پمپ پلیمری می توان از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز استفاده کرد. ورودی و خروجی در این پمپ ها بصورت فلنجی یا سر شلنگی متناسب با استانداردها و نیازهای سازنده طراحی می گردد. هر اندازه دهانه ورودی و خروجی پمپ بزرگتر باشد، سرعت انتقال سیال بالاتر بوده و قیمت پمپ ضد اسید نیز بالاتر خواهد بود. ورود سیال به پمپ از طریق چرخش پروانه صورت می گیرد. پروانه خود از طریق شفت به الکتروموتور متصل بوده و گشتاور و حرکت دورانی ناشی از این ارتباط است. پروانه در پمپ پلیمری به صورت نیمه باز و یک تکه ساخته می شود تا جریان سیال راحت تر صورت گیرد. سیال خورنده به پروانه در حال چرخش برخورد کرده و با فشار بالاتر به سمت دهانه خروجی پمپ می شود. پروانه مورد استفاده در این پمپ نیز به دلیل برخورد با مواد خورنده از پلاستیک های خاص و مقاوم ساخته می شود.
علاوه بر موارد ذکرشده میتوان از پمپ بدون آب بندی یا پمپ مگنتی در صنایع مختلفی همچون ریختهگری، آبکاری و تصفیهخانههای آب و فاضلاب بهره برد.
در کنار تمامی مزیتهای گفته شده، پمپهای پلیمری میتوانند معایب و ایرادتی نیز داشته باشند که مهمترین آنها شامل مواردی همچون عدم کار کردن بدون سیال، داشتن هد پایین، عملکرد نامناسب در برابر گرما و فشار، عدم کاربرد برای انتقال سیالات ویسکوز و امکان ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی سیالات قابل انتقال اشاره کرد.
ممکنه راهنمایی بفرمایید و همچنین لیست قیمت رو داشته باشم.
Comments on “About پمپ پلیمری”